По Дніпру росіяни завдали ракетного удару двічі

08:19 27 травня 2023 р.

Фото до новини

Спершу ворог використав 7 ракет із С-300/С-400. Вдруге - вдарив по медичному закладу ракетою "Іскандер".

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил Україн в оперативній інформації станом на 06.00 27 травня щодо російського вторгнення, пише Dailylviv.com.

Впродовж минулої доби противник завдав 20 ракетних ударів. По населених пунктах Київської та Дніпропетровської областей  - зі застосуванням 10 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 (знищено нашими захисниками). 

По Дніпру противник завдав ракетного удару двічі. Спершу використав 7 ракет із С-300/С-400. Вдруге - вдарив по медичному закладу, використавши "Іскандер". 

Також 2 російських зенітних керованих ракети влучили по місту Авдіївка. 

Крім того, ворог завдав 68 авіаційних ударів, зокрема, задіяв іранські ударні дрони типу “Shahed” по містах Мерефа та Ізюм Харківської області, а також застосував керовані авіаційні бомби по місту Авдіївка та селищу Нью-Йорк

Ворог також здійснив близько 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, пошкоджень зазнали медичний заклад у місті Дніпро, освітні заклади в Ізюмі та Нью-Йорку, житлові багатоквартирні та приватні будинки.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

А у Дніпрі, як повідомоляє начальник ДОВА Сергій Лисак, на місці трагедії досі тривають пошукові роботи, вже розібрали 90% завалів. За останніми даними, постраждало 32 осіб, 13 з них перебувають у лікарні, п'ятеро - у важкому стані, двоє загинуло. Досі невідома доля трьох людей, які могли бути в ураженій будівлі в момент «прильоту».

У найближчі години Росія готує удар по Запорізькій АЕС - ГУР

Херсон ворог обстріляв два рази

Ракета вдарила в землю біля приватного будинку, - ХОВА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів