У Червонограді впали з балкону батько й син

13:30 13 вересня 2016 р.

Трагедії сталися з інтервалом у місяць.

Чотирирічний хлопчик, якого 3 серпня батьки залишили вдома без нагляду в квартирі на восьмому поверсі в житлового будинку на вулиці Мазепи у Червонограді, вийшов на балкон і випав із нього. Дитина від отриманих травм померла під час надання медичної допомоги. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

А 10 вересня з балкону цієї ж квартири зірвався й загинув 46-річний батько чотирирічного хлопчика. Правоохоронці встановили, що він гостював у приятеля в квартирі на дев’ятому поверсі будинку. До власної домівки – квартири поверхом нижче на восьмому поверсі цього ж будинку – 46-річний  чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вирішив дістатися небезпечних способом – перелізти з балкона дев’ятого поверху.

Під час цієї небезпечної витівки чоловік не втримався і впав, отримавши смертельні ушкодження. Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів