У бюджеті Львівщини передбачили на придбання житла дітям-сиротам 1,7 млн. гривень

15:44 23 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Субвенцію отримають Радехівський, Самбірський, Бродівський, Буський, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Мостиський, Старосамбірський, Яворівський райони та місто Самбір.

Начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис повідомив сьогодні, 23 жовтня:

«Цьогоріч на Львівщині заплановано забезпечити житлом 28 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Помешкання для них придбають за рахунок Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, коштів місцевих бюджетів, опікунів та меценатів.

На реалізацію зазначеної Програми з обласного бюджету передбачено 1 мільйон 700 тисяч гривень, а також додатково залучено 165 тисяч гривень коштів опікунів і меценатів та 870 тисяч гривень додали  місцеві бюджети.

Відтак, субвенцію отримають Радехівський, Самбірський, Бродівський, Буський, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Мостиський, Старосамбірський, Яворівський райони та місто Самбір. Упродовж 2014 року в області за рахунок програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування 18 осіб вищезазначеної категорії отримали житло№.

Це повідомлення передали сьогодні, 23 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів