Цьогоріч у Львові житлову субсидію оформили 13,6 тисячі сімей

11:34 23 вересня 2013 р.

Фото до новини

А отримували – майже 10 тисяч.

За вісім місяців цього року державні житлові субсидії оформили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради 13,6 тисячі сімей. Прес-служба міськради повідомляє також, що станом на початок вересня у Львові отримували таку допомогу майже 10 тисяч сімей. А також цитує начальника управління соціального захисту міської ради Наталю Федорович, яка інформує: 

Відсоток призначення державних житлових субсидій відносно звернень становить 97-98%. Ця величина є сталою впродовж останніх звітних періодів, що в свою чергу свідчить про високу поінформованість та обізнаність мешканців в умовах її оформлення. Що ж стосується наближення опалювального сезону, то ми традиційно очікуємо вищої активності звернень мешканців в ці місяці, оскільки рахунки за отримані житлово-комунальні послуги будуть включати й вартість спожитого тепла, вартість якого становить левову частку в загальному рахунку за послуги. До слова, хочу зазначити, що за минулий опалювальний сезон 2012-2013 років, до нас за оформленням субсидій звернулось 15,3 тис. заявників, з яких призначено 14,9 тис. сімей».

Принагідно прес-служба міськради нагадує, що державна житлова субсидія призначається громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на шість місяців. По закінченні терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію, для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, з відповідним пакетом документів.

Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону. Для цього львів’янам слід попередньо зателефонувати у районний відділ соціального захисту й записатись на прийом. Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга.

Леся Дронь, начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до районних відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

Галицький (вул. Ф. Ліста, 5): 261-44-50.

Личаківський (вул. Театральна, 10): 235-71-62.

Залізничний (вул. І. Виговського, 34): 295-82-28.

Франківський (вул. Генерала Т. Чупринки, 85): 237-50-81.

Шевченківський (вул. В. Липинського, 11): 252-28-40.

Сихівський (просп. Червоної Калини, 66): 254-64-80.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів