Центр надання адмінпослуг запрацював у ще одному районі Львова

15:20 10 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «Відтепер мешканці Рясного можуть отримати усі послуги «на місці».

Про це повідомили сьогодні, 10 серпня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Для мешканців Рясного у Львові відкрили Центр надання адміністративних послуг на Шевченка, 374. Подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, оформити паспорт – все це доступно у новому офісі ЦНАП. Його сьогодні офіційно відкрили і освятили».

«Це вже другий офіс у Шевченківському районі. Наступний Центр планують відкрити в селищі Брюховичі цього року. В подальших планах – відкрити офіси ще й в селищі Рудно та у Винниках», – розповіли також у міськраді.

«В Шевченківському районі Львова на вулиці Хвильового, 14а вже працює Центр надання адміністративних послуг, і з початку року сюди звернулося понад 35 тисяч мешканців. Проте, враховуючи, що цей район має досить велику територію і велику кількість мешканців, прийняли рішення відкрити ще один офіс, що суттєво спростить доступ до надання послуг людям, які живуть в Рясне-1 та Рясне-2. Офіс знаходиться між двома зупинками громадського транспорту і є помітним з проїзної частини», – зазначили також у міськраді.

А директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик розповіла: «Сьогодні маємо можливість відкрити для мешканців мікрорайону Рясне Центр надання адміністративних послуг. У Шевченківському районі це вже другий центр –  перший ми відкривали на вулиці Хвильового, 14а. Сьогодні маємо дуже великий потік відвідувачів, і мешканці мікрорайону Рясне завжди зверталися до міста з проханням, щоб надати їм можливість отримувати послуги тут, на місці. І ми спільними зусиллями відкрили ЦНАП. Центр розрахований на обслуговування 200 – 210 осіб кожного дня. Весь спектр послуг, який мешканець отримує в інших ЦНАПах Львова, має можливість отримати і тут». 

У міськраді також повідомили: «ЦНАП на вулиці Шевченка, 374 – вже шостий офіс після площі Ринок, який відкрили у Львові. І кожного разу, відкриваючи офіс, запроваджують додаткову затребувану функцію, враховуючи попередній досвід роботи інших офісів та відгуки відвідувачів. У цьому ЦНАПі такою функцією є інтерактивна панель для оцінювання якості надання послуг в офісі, де кожен відвідувач у три кліки зможе оцінити роботу Центру».

Валентина Бартошик наголосила: «Тут заведено опитування відвідувачів, і зараз ми працюємо над тим, щоб налаштувати цей сервіс, і мешканці зможуть одразу після отримання послуги залишити свій відгук про якість обслуговування. Так ми будемо знати, як працює адміністратор, і що потрібно для того, щоб покращити сервіс». 

У міськраді запевнили: В офісі можна отримати весь комплекс послуг, починаючи з реєстрації місця проживання, звернення до міської ради, запис на прийом до посадовців, адміністративні послуги органів державної влади. Зокрема, послуги Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклейка фотокартки при досягненні 25- та 45-річного віку); Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо); Держгеокадастру у Львові Львівської області; Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації); Держпраці у Львівській області (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів) тощо. Більш детально ознайомитись з переліком послуг органів державної влади та виконавчих органів Львівської міської ради можна на сторінці ЦНАП м. Львова за посиланням http://city-adm.lviv.ua/services».

«Площа новоствореного центру – 120,2 квадратних метрів. Як і в інших Центрах, створено умови для людей з особливими потребами – облаштований комфортний заїзд для людей, які пересуваються на візку, є побутові зручності, доступ до інтернету, офіс обладнаний електронною системою керування чергою. На облаштування нового ЦНАПу використали 1 492 736,07 гривень. Зокрема, на проведення капітального ремонту приміщення використали 448 649,93 грн., обладнання (техніку, офісні меблі) станом на зараз закуплено на суму 1 044 086,14 гривень», – поінформували також у міськраді.

«Новостворений ЦНАП поділений на функціональні зони: рецепція («Інформаційна довідка»), де можна отримати бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою; зала очікування та написання заяв; дитячий куточок; дві операційні зали. Офіс працюватиме за таким же принципом роботи, що й інші Центри: 6 днів на тиждень, з них до 20:00 двічі на тиждень. Також потрапити на прийом до адміністратора можна, попередньо замовивши візит через сторінку на сайті міської ради. Роботу нового офісу забезпечуватимуть вісім адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради», – повідомили також у ЛМР.

директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик зазначила: ««Серед найпопулярніших послуг у ЦНАПах – оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм та оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон, реєстрація бізнесу, прописка дітей і зняття з реєстрації, також питання індивідуального опалення, майнові відносини у справах дітей».

«Центр надання адміністративних послуг працює в кожному районі Львова. Зокрема – на вулиці Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), проспекті Червоної Калини 72а (Сихівський район), вулиці Хвильового, 14а (Шевченківський район), вулиці Виговського, 32 (Залізничний район) та вулиці Генерала Чупринки, 85 (Франківський район). У центрі Львова – на площі Ринок, 1. Графік роботи: у понеділок і вівторок – з 9.00 до 18.00, у середу й четвер – з 9.00 до 20.00, у п’ятницю – з 9.00 до 17.00, у суботу – з 09.00 до 16.00», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів