Три вантажівки збили антипаркувальні стовпці на одному й тому ж відтинку вул. Шевченка (відео)

14:17 18 травня 2023 р.

Фото до новини

Камери відеоспостереження тричі зафіксували момент збиття антипаркувальних стовпців на одному і тому ж відрізку вул. Шевченка.

Про це інформує ЛКП "Львівавтодор", пише Dailylviv.com.

ЛКП “Львівавтодор” опублікувало відео  моментів збиття вантажівками антипаркувальних стовпців на реконструйованій ділянці вул. Шевченка. 

”Камери відеоспостереження тричі зафіксували момент збиття антипаркувальних стовпців на одному і тому ж відрізку вул. Шевченка. Усі водії втекли з місця ДТП, але не від камер відеонагляду, у поле зору яких попали номерні знаки даних транспортних засобів",- йдеться в повідомленні Львівавтодору. 

22 березня вантажівка DAF знесла антипаркувальний стовпець на пішохідному переході на перехресті вул. Шевченка – Турянського. Номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.

5 травня ще один стовпець навпроти перехрестя з вул. Турянського збив DAF, номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.

12 травня, після того, як стовпець було заново встановлено та зацементовано, на цій же ділянці – а саме навпроти перехрестя з вул. Турянського, фурою DAF збито вже інший антипаркувальний стовпець, і так само номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.

Львівавтодор просить водіїв прийти до них з повинною і компенсувати збитки.

“В іншому випадку будемо звертатися до правоохоронних органів, які дуже швидко вас розшукають. Як це, до речі, сталося із водієм вантажівки, який вночі 17 травня збив світлофор на перехресті вул. Сахарова – Коперника – Вітовського. Завдяки камері відеоспостереження було ідентифіковано номерні знаки транспортного засобу і поліціянти вже притягнули до відповідальності винуватця цієї ДТП”, – погрожують в ЛКП “Львівавтодор”.

У Львові демонтують 50 вуличних огороджень, почнуть з турнікету на перехресті Мазепи-Тичини

У Ратуші повідомили, коли повністю відкриють для проїзду вул. Шевченка

У Львові відкривають частину вулиці Шевченка для руху

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів