«TruCam» зафіксував на Сихові у Львові 23 порушення швидкісного режиму

09:45 1 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні розпочали 30 вересня вимірювати на проспекті Червоної Калини у Львові швидкість автомобілів пристроєм «TruCam».

Про це повідомили у вівторок, 1 жовтня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Про їхню роботу пристроїв «TruCam» водіїв попереджають встановлені нещодавно знаки. Впродовж дня поліцейські вставали у різних місцях цієї ділянки і винесли 23 постанови на порушників швидкісного режиму в межах населеного пункту».

«Рекордсменом першого дня на Сихові став водій на позашляховику. Вимірювач швидкості зафіксував рух автомобіля «Toyota Land Cruiser» 100 кілометрів за годину. Порушник має сплатити штраф 255 гривень», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Менш ніж за тиждень вимірювати швидкість почнуть і на вулиці Стрийській. Загалом, за понеділок патрульні Львівської області винесли 123 постанови на порушників швидкісного режиму, окрім Сихова, на автодорогах «Київ-Чоп», «Львів-Шегині» та «Львів-Краковець», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів