Студенти Львівської політехніки сплять у спальних мішках

12:05 10 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Відтермінування монтажу вікон у постраждалих від пакетного удару гуртожитках Львівської політехніки ― № 4 та № 10 пояснили тендерною процедурою.

Студенти Львівської політехніки скаржаться на холод у кімнатах гуртожитків, які постраждали рід час ракетного обстрілу. у Львові, пише Dailylviv.com.

Ось, що в соціальних мережах написав один з них: "Я мешкаю в гуртожитку №4 на Сахарова 25 і хочу розповсюдити інформацію про те як Політехніка та організація, з якою вони уклали угоду, а саме - МОМ Міграція не дотримуються покладеної на них відповідальності. Студенти вимушені  мешкати без вікон вже 3 місяці, а в кімнаті з вікнами забитими фанерою або заліпленими плівкою вже стає доволі прохолодно, що потрібно спати в спальних мішках, аби зігрітись".

Як пояснили у Львівській політехніці, через низку обставин, які, зокрема, стосуються специфіки укладення угод та проведення тендерів із Міжнародною організацією з міграції (МОМ), вимушено відтермінували роботи зі встановлення вікон у найбільш постраждалих гуртожитках Львівської політехніки ― № 4 та № 10.

"Вже цієї п’ятниці, 13 жовтня, в гуртожитки завезуть і встановлюватимуть перші 100 вікон, та надалі партіями возитимуть, доки не забезпечать повністю необхідну кількість. Минулої п’ятниці, 6 жовтня, МОМ та переможець тендеру підписали угоду про виготовлення та встановлення вікон (їх вготовляє завод у Чернівцях). Поміж тим Студмістечко, за підтримки різних організацій та небайдужих випускників, встановили 356 вікон у різних гуртожитках, ― зазначив директор студмістечка Львівської політехніки Ігор Гельжинський.

Нагадаємо, у липні під час ракетної атаки рф на Львів вибух пошкодив 11 гуртожитків університету Львівська політехніка.

Після ракетного удару Львівська політехніка оголосила про збір коштів на ремонт пошкоджених гуртожитків.

У вересні у виші повідомили, що гуртожитки Львівської політехніки, які зазнали руйнувань від ракетного удару, ремонтують благодійники.

Додамо, серед загиблих під час ракетної атаки на Львів була випускниця Львівської політехніки.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів