Стартував третій сезон «Громадського бюджету Львова»

17:15 15 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: forko.livejournal.com

У міськраді запевнили: «Сьогодні, 15 серпня, стартував прийом заявок на «Громадський бюджет Львова» на 2018-2019 роки».

Про це повідомили в середу, 15 серпня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський розповів: «Заявки можна подати з 15 серпня до 15 вересня в електронній формі. Для цього потрібно зайти на сайт «Громадського бюджету Львова» і зареєструвати свій проект. Якщо з якихось причин не вдасться зареєструвати проект на сайті, то можна підійти в будь-який центр надання адміністративних послуг. При цьому зі собою слід мати електронний носій (флешку чи диск) з записом аплікаційної форми і зареєструватися в ЦНАП».

Юрій Лукашевський також запевнив: «Цього року головним нововведенням є те, що крім поділу проектів на великі і малі, буде поділ на дві нові категорії – освітні і неосвітні. За неосвітніми проектами зарезервовано не менше 40% коштів Громадського бюджету. Натомість освітні проект, з огляду на їх важливість, мають змогу претендувати на 60% коштів».

Начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР повідомив також: «Розподіл фінансування незмінний: малі проекти – від 50 тисяч гривень до 500 тисяч гривень; великі проекти – від 500 гривень до трьох мільйонів гривень. Загальна сума всього «Громадського бюджету» становитиме не менше 1%. Розраховуємо, що буде більша сума. Її мають затвердити депутати на сесії, орієнтовно у вересні. Тобто, до початку голосування ми будемо знати, який буде бюджет на цей рік. Якщо це буде 1%, то це 23 мільйонів гривень. Минулого року було 1,3% - це близько 30 мільйонів гривень»

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів