США і союзники знищать усі військові частини РФ в Україні і потоплять флот у Чорному морі

11:28 4 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Колишній директор ЦРУ, американський генерал у відставці Девід Петреус вважає, що США та їхні союзники знищать усі російські військові частини в Україні та потоплять російський Чорноморський флот, якщо Путін застосує ядерну зброю.

Заступник міністра закордонних справ Польщі Марцін Пшидач заявив Польському радіо, що МЗС не помічає жодних сигналів про те, що Росія може найближчим часом застосувати ядерну зброю. «Ми не помічаємо таких кроків з російської сторони, які викликали б у нас якийсь гігантський страх перед реалізацією такого сценарію найближчими днями», – сказав Марцін Пшидач.

Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Водночас гість Польського радіо наголосив, що завжди потрібно бути пильним.

«Росія є ядерною державою, а в Кремлі є люди, які не дотримуються норм міжнародного права. Однак на даному етапі ми не помічаємо таких кроків з російської сторони, які викликали б у нас якийсь гігантський страх перед реалізацією такого сценарію найближчими днями», – сказав Марцін Пшидач.

Заступник очільника МЗС додав, що у вівторок, 4 жовтня, мають бути надіслані Москві чіткі сигнали, в основному від ядерних держав, про те, що ціна, яку доведеться заплатити за можливе застосування ядерної зброї, буде величезною.

Колишній директор ЦРУ, американський генерал у відставці Девід Петреус вважає, що США та їхні союзники знищать усі російські військові частини в Україні та потоплять російський Чорноморський флот, якщо путін застосує ядерну зброю.

Ядерна загроза Кремля: стратегічний шантаж чи тактична реальність

Росія може атакувати Україну тактичними ядерними бомбами потужністю до 100 кілотонн, - експерти

Ядерна загроза: над Калінінградом кружляють кілька американських розвідувальних літаків BoeingRC-135

США підняли в небо літаки, які відстежують ядерну зброю росії

Росія розпочала навчання з ракетними ядерними силами

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів