Солдатів з КНДР замаскують у рф під якутів і бурятів й повезуть воювати в Україну

19:56 18 жовтня 2024 р.

Фото до новини

11-12 тисяч бійців КНДР, які вже є на території РФ, мають завершити навчання до 1 листопада.

Розвідувальна служба Південної Кореї оприлюднила детальний звіт щодо перекидання на територію РФ підрозділів регулярної армії КНДР. Згідно з ним мова йде про частини сил спеціальних операцій, перекидання яких почалось з 8 жовтня.  Про це повідомляє Defense Express, пише DailyLviv.com.

Для перекидання контингенту з КНДР було задіяно чотири великих десантних кораблі, які діяли під прикриттям трьох фрегатів. Ці кораблі прибули до Владивостоку з портів Чхонджин, Хамхин, Мусудан. Після рейсу 8 жовтня, через п'ять діб, 13 жовтня, був здійснений повторний рейс. Також зафіксовані регулярні польоти важких військово-транспортних літаків Ан-124 "Руслан", які не літали до КНДР з 1990 року.

Розгортання північнокорейських підрозділів планується на полігонах рф поблизу Владивостока, Уссурійська, Хабаровська, Благовєщенська, де вони пройдуть допідготовку, після чого будуть перекинуті для бойових дій проти України. До звіту розвідслужби Південної Кореї також додані супутникові знімки від 16 жовтня з шикуванням північнокорейців на плацах російських військових частин.

Солдати та офіцери КНДР отримають у РФ російську форму, російську зброю та нові посвідчення особи з метою маскування їх під якутів та бурятів. Факт видачі російської військової форми підтверджений відео з полігону у населеному пункті Сєргєєвка, Приморського краю, що за 130 км від Владивостока.

Загалом сили спеціальних операцій КНДР зведені у 3 повітряно-десантні бригади та один окремий батальйон, 10 снайперських бригад, 9 легких піхотних бригад, 17 окремих розвідувальних батальйонів, а також 8 окремих батальйонів спецпризначення головного розвідувального управління.

Повідомлено про 11-12 тисяч бійців КНДР, які вже є на території РФ і мають завершити навчання до 1 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів