Україна воює з трьома країнами

12:50 16 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Розвідка фіксує не лише передачу озброєння Росії з Північної Кореї, але й людей: це працівники для російських заводів та особовий склад для армії окупантів.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський заявив сьогодні на засіданні Верховної Ради, пише DailyLviv.com.

Зеленський заявив, що КНДР фактично взяла участь у війні проти України на стороні Росії.

Президент додав, що всі бачать як іранський режим допомагає російському диктатору  Путіну та співпрацю Китаю з РФ. За його словами, Пекін, попри свої заяви, утримується від того, щоб зупинити Росію.

Читайте також: Китай доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський представив парламентарям у Верховній Раді план перемоги України у війні проти Росії. Як зазначив президент, план перемоги складається з п'яти пунктів, серед них геополітичні, військові, економічні та безпекові. Перші чотири розраховані на період війни, п'ятий – на повоєнний час.

Також Володимир Зеленський заявив, що у разі, якщо партнери України підтримають план перемоги України війна може закінчитися не пізніше наступного року. 

До слова, Україна підготувала план перемоги у війні проти Росії. Як зазначив президент Зеленський, немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап.

Нагадаємо, на Брянщині українці підірвали склад з боєприпасами КНДР та авіабомбами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів