Сокільники вирішили колективно поскаржитися в Держенергонагляд на Львівобленерго. Покрокова інструкція

14:41 10 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У Сокільниках підписують звернення в Держенергонагляд зі скаргами на роботу постачальника електроенергії - Львівобленерго.

Про це повідомили у групі "Сокільницька громада", пише Dailylviv.com.

Учасники групи скаржаться на систематичні вимкнення електроенергії і стрибки напруги, що призводить до поламок побутової техніки і великих фінансових збитків.

Наталія Нога:

"Це просто жах, знущання(((ми маємо владу в ОТГ, невже, немає нікому діла до того, що робиться: світла немає фактично кожен день, вода теж пропадає....Люди добрі, ми живемо у 21 столітті, скільки це може тривати?"

У цій ситуації Андрій Меренцов радить, як покроково зібрати докази для суду:

"Поставити розумний лічильник (пристрій, який ставиться після вхідних автоматів (у щитку), він фіксує витрати електрики а також вхідну напругу. Аналітику зберігає у хмарі. Це потрібно як доказ. 2. Загроблену техніку віднести у сервіс центр і і взяти у них заключення, що техніка вийшла з ладу через перепад напруги. Також не завадить мати фіскальні чеки покупки цієї техніки. 3. Або самому якщо вистачить скілів, або (краще) з юристом підготувати позов до постачальника (в нашому випадку - Львівобленерго. 4. Краще таке зробити всім, і як писали вище, зробити колективну заяву до суду щодо відшкодування збитків".

У Сокільниках біля Львова мешканці не хочуть висотних будинків (відео)

У Сокільниках під Львовом громада змусила сільраду скасувати рішення про будівництво багатоповерхівок

Мешканці Зубри в суді скасували будівництво багатоповерхівки в селі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів