Сьогодні буде змінено схему руху приватного транспорту до «Арени Львів»

11:12 3 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Водіям, які їхатимуть на матч групового етапу Ліги чемпіонів між футбольними командами «Шахтар» і «Мальме», з кільцевої дороги, для заїзду на віп-парковку треба буде об’їхати навколо стадіону.

«На час проведення матчу групового етапу Ліги чемпіонів між футбольними командами «Шахтар» і «Мальме», який пройде сьогодні, 3 листопада, о 21.45, буде дещо змінено схему руху приватного транспорту до стадіону «Арена Львів», – повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Зокрема, з вулиці Стрийської на вулицю Міклоша буде дозволений лівий поворот з двох смуг. Керівник Патрульної поліції Львова Юрій Зозуля зазначив: «В нормальному режимі руху поворот здійснюється тільки з однієї крайньої лівої смуги, ми даємо поворот з двох смуг. Вулиця Міклоша на в’їзд та на виїзд працюватиме в односторонньому порядку, тобто по двох смугах руху автомобілі зможуть заїжджати на стадіон та виїжджати».

Водіям, які їхатимуть на матч з кільцевої дороги, для заїзду на віп-парковку треба буде об’їхати навколо стадіону.  На вулиці,яка сполучає вулицю Міклоша та Броварського, буде унеможливлене паркування транспортних засобів.

Юрій Зозуля повідомив також: «Окрім наших патрулів, будуть залучені і евакуатори. Якщо машину кинуть посеред дороги, то після матчу її вже може там і не бути. Думаю, місця на паркінгах вистачить усім».

Доїзд приватного транспорту на матч команд «Шахтар» і «Мальме», як і 30 вересня під час гри з «ПСЖ», здійснюватиметься за такими схемами: вулиця Стрийська – вулиця Вернадського – вулиця Броварського – «Арена Львів»; вулиця Стрийська – вулиця Сокільницька (поворот перед іподромом) – вулиця Міклоша – «Арена Львів». Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – вулиця Броварського – вулиця Вернадського – вулиця Стрийська.

Також виїзд та в’їзд приватного транспорту здійснюватиметься через кільцеву дорогу.

Нагадаємо, для паркування таксі виділено спеціальні зони: на паркові ТРЦ «Кінг Крос», біля автовокзалу та біля перехрестя вулиць Стрийської й Сокільницької.

Патрульна поліція міста застерігає: у випадку паркування у невстановлених  місцях до водіїв таксі застосовуватимуть штрафні санкції. Юрій Зозуля зазначив: «Ми не будемо допускати автомобілі таксі на стадіон. Бо зазвичай, вони створюють досить серйозні проблеми в русі тим, що вони приїжджають, чекають по 10-20 хв на своїх клієнтів, таким чином ускладнюється рух, звужуються смуги. Просимо вболівальників трохи пройтись до вул.Стрийської чи до «Кінг Кросу» і там сісти в таксі. Закликаємо таксистів не хитрувати, не знімати шашечки, ми не будемо давати автомобілям затримуватись довго на проїзній частині – 30 секунд, максимум 1 хвилина».

Своєю чергою, начальник транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир повідомив, що у день матчу громадський транспорт працюватиме у посиленому режимі, а для зручності вболівальників до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть шатл-баси. Він також розповів:

«3 листопада планується введення додаткових маршрутів з площі Петрушевича до перехрестя вулиць Вернадського та 8-ма дорога та від кінотеатру імені Олександра Довженка до перехрестя вулиць Вернадського та 8-ма дорога. На маршрутах курсуватимуть шість та чотири автобуси відповідно. Після матчу шатл-баси відправлятимуться з перехрестя вулиць Стрийської й Сокільницької до площі Петрушевича та з перехрестя вул. Вернадського – 8-ма дорога до кінотеатру імені Олександра Довженка».

Також на тролейбусних маршрутах №3, №20 та №25 і на автобусних №3А, №10, №25 та №40 додаткові транспортні одиниці. Віктор Щир наголосив: «Після матчу плануємо за одну годину – 1,2 години вивезти всіх вболівальників».

Натомість виконувач обов’язків директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив, що на матч продано 30 тисяч квитків. Окрім того, до Львова на матч збираються приїхати близько 600 вболівальників із Швеції. Для зручності вболівальників закликають прийти на матч завчасно. Стадіон буде відкритий за дві години до початку матчу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів