Сьогодні в приватному секторі Львова стартує дератизація

09:15 9 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: lotisclean.com.ua

Мешканці будинків, які будуть відсутні під час проведення суцільної дератизації, при необхідності можуть звертатися до відділів профдезінфекції за місцем проживання.

«На території Львова осіння одномоментна суцільна дератизація у приватному секторі проводитиметься з 9 до 29 листопада 2015 року включно», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Проведення цих заходів дозволить зменшити чисельність мишовидних гризунів, які є носіями багатьох інфекційних захворювань (лептоспіроз, туляремія та інші). Дератизаційні роботи у приватному секторі проводять фахівці відділів профдезінфекції Львова, шляхом розкладання отрутопринади у підсобних приміщеннях та підвалах будинків при згоді господаря.

В дислокації, де зазначена назва вулиці, номер будинку та прізвище господаря, проведення роботи фіксується підписом господаря будинку. Мешканці будинків приватного сектору, які будуть відсутні під час проведення суцільної дератизації, при необхідності можуть звертатися до відділів профдезінфекції за місцем проживання (у Залізничному районі звертатися за номер телефону 292-63-14, у Галицькому й Сихівському – 271-20-82, у Франківському – 238-28-27, у Личаківському – 275-90-01, у Шевченківському – 252-27-74)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів