Сміття централізовано вивозять на Львівщині з 96,47% населених пунктів, – ЛОДА

14:34 5 серпня 2016 р.

Контейнерний майданчик для збору твердих побутових відходів у Стебнику

Контейнерний майданчик для збору твердих побутових відходів у Стебнику
Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації повідомили: «Потрібно завершити конкурси та обрати підприємство зі збору та вивезення твердих побутових відходів ще у 68 сільських населених пунктах Городоцького, Мостиського, Перемишлянському, Пустомитівського, Старосамбірського та Яворівського районах».

«На Львівщині сміття централізовано вивозять майже з 97% населених пунктів – запевнили сьогодні, 5 серпня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«В області активно ведеться робота із забезпечення мешканців послугою централізованого збору та вивезення твердих побутових відходів (ТПВ). Станом на 1 серпня така послуга доступна у 1860 населених пунктах області, що становить 96,47% від їх загальної кількості.

У порівнянні з лютим – цей показник зріс на 38,74%. Для досягнення такого показника органами місцевого самоврядування, районними адміністраціями та департаментом розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства активно велася робота з оголошення та проведення конкурсів із визначення підприємств, що надають послуги зі збору та вивезення твердих побутових відходів.

Начальник відділу житлової політики та житлових будинків ОСББ департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації Тарас Зозуля наголосив: «Щоб охопити 100% населених пунктів послугою, потрібно завершити конкурси та обрати підприємство зі збору та вивезення твердих побутових відходів ще у 68 сільських населених пунктах Городоцького, Мостиського, Перемишлянському, Пустомитівського, Старосамбірського та Яворівського районах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів