Сходження снігової лавини перекрило смугу автодороги Мукачеве-Львів

08:20 14 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рух великовагового транспорту на автодорозі Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів при в’їзді у Закарпатську область з боку Яблунецького перевалу в межах села Яблуниця відновлено.

У п’ятницю, 13 січня, близько 20.00 сталося сходження снігової лавини об’ємом близько 90 м³ на автодорозі державного значення Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів, 153 км (біля села Ділове в Рахівському районі Закарпаття), внаслідок чого була перекрита одна її смуга. Рух здійснювався іншою смугою в реверсному режимі. На розчистку дороги від снігової лавини був направлено фронтальний навантажувач із філії «Рахівська ДЕД». 

На звернення Закарпатської Служби автомобільних доріг щодо погіршення погодних умов та обмеження руху для вантажного транспорту, Службою автомобільних доріг у Львівській області було прийняте рішення, тимчасово обмежити з 15.45 у п’ятницю

рух великовагових транспортних засобів на автодорозі М-06 Київ-Чоп, 621-702 км (від Стрия – до межі зі Закарпатською областю).У зв’язку з покращенням погодних умов та очищенням доріг від снігу, зі 17.40 відновлено рух великовагового транспорту на автодорогах державного значення: М-08 Обхід м. Ужгорода – КПП «Ужгород»; Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів.

У зв’язку з покращенням погодних умов та очищенням доріг від снігу, зі 17.40 відновлено рух великовагового транспорту на автодорозі Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів при в’їзді у Закарпатську область зі сторони Яблунецького перевалу, в межах села Яблуниця, який був обмежений з 12-00. Про це повідомили сьогодні, 14 січня, на сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів