Сім населених пунктів Львівщини отримали пожежну команду

15:45 4 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Троє вогнеборців і 22 добровольців рятуватимуть від пожеж 3,5 тисячі жителів Самбірського району.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили в п’ятницю, 4 серпня: «Відтепер жителі сіл, які входять до Чукв’янської об’єднаної територіальної громади Самбірського району, можуть бути спокійними – на сторожі їх життя та безпеки перебуватимуть рятувальники новоствореної місцевої пожежної команди у селі Чуква. Урочисте відкриття цього важливо формування відбулося сьогодні, 4 серпня, і стало важливою подією для усіх місцевих жителів та вогнеборців».

«Відтепер безпеку більш як 3,5 тисяч мешканців на території семи населених пунктів гарантуватиме команда пожежних-добровольців. Актуальність створення такого підрозділу полягає у тому, що можна уникнути травмувань людей під час пожеж, значних матеріальних збитків, адже ліквідація пожеж розпочнеться на початковій стадії їх виникнення», – запевнили також в обласному управлінні ДСНС.

«У пожежній команді працюватимуть троє вогнеборців та 22 добровольців, які у будь-який час доби будуть готовими виїхати на бойовий виклик. Польські колеги-вогнеборці подарували новоствореній команді рятувальний автомобіль, який у випадку кризи також може генерувати електроенергію», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Депо для роботи місцевої пожежної команди функціонуватиме на території приватного підприємства «Автоматік». Аграрне підприємство «Агро ЛВ лімітед» подбало про те, щоб вогнеборці були повністю екіпірованими та готовими до виїздів на пожежі, та забезпечило їх необхідним бойовим одягом. Тож у команді створені всі необхідні умови аби якісно нести бойове чергування», – повідомили також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж зі села Чуква.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів