Ще один проросійський чиновник на окупованій території України став жертвою замаху

15:45 6 серпня 2022 р.

Фото до новини

У Новій Каховці (Херсонська область) скоєно замах на призначеного росією заступника голови Новокаховської адміністрації з ЖКГ Віталія Гура, він у лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє РІА «Новини» з посиланням на джерело в адміністрації.

Про це повідомляють російські медіа, пише Dailylviv.com.

За словами співрозмовника, напад стався біля будинку Гура. Невідомі розстріляли його з пістолета Макарова, на місці нібито виявлено стріляні гільзи від ПМ, стверджує джерело. Наразі вирішується питання про перевезення проросійського чиновника до Криму.

Також агентство опублікувало відео, зняте біля місця передбачуваного замаху.

Раніше призначеного Росією голову так званої військово-цивільної адміністрації  («ВДА») Херсонської області Володимира Сальдо було госпіталізовано, його підключили до апарату ШВЛ і ввели в медикаментозну кому. Інсульт й інфаркт не підтвердилися, лікарі підозрюють, що його могли отруїти. 11 липня «ВДА» Херсонської області повідомила про запобігання замаху на Сальдо.

Того ж дня в окупованій Росією Харківській області підірвали автомобіль з проросійським чиновником, призначеним рф на посаду голови селища Великий Бурлук Євгеном Юнаковим, він загинув. Перед цим у червні у Херсоні підірвали автомобіль призначеного росією голови управління сім'ї, молоді та спорту так званої військово-цивільної адміністрації (ВДА) Херсонської області Дмитра Савлученка, він загинув на місці.

На Херсонщині деокуповано 46 населених пунктів на межі з двома областями

Українська армія наближається до Херсону: залишилося 20 км, - радник голови ХОВА

Дві успішні операції морських піхотинців біля Херсону і Миколаєва

Ворог розмістив Іскандери за 8 км від Херсонської області – Міноборони

Дубль два: у Новій Каховці знову детонують російські військові склади (відео)

Детонація на складі у Новій Каховці тривала ще вранці 12 липня

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів