Українська армія наближається до Херсону: залишилося 20 км, - радник голови ХОВА

12:03 14 червня 2022 р.

Фото до новини

Українські бійці вже другий тиждень мають тактичні успіхи по контрнаступальним діям в бік Херсона. Вони просунулися ще на 5 кілометрів від Таврійського.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника голови Херсонської ОВА Сергія Хланя в ефірі телемарафону, пише Dailylviv.com.

"Ми наближаємось до Томиної Балки, а це 20 кілометрів до Херсону, де якраз є окупанти. Зараз бої йдуть між Таврійським і Томиною Балкою", - розповів Хлань.

За його словами, українські захисники мають такі тактичні перемоги, які обов'язково мають перерости в повноцінний контрнаступ.

"Як би не старалися окупанти повернути, відбити втрачені позиції - у них нічого не вдається, і вони ще більше відкочуються назад. Тобто, ми поступово маємо переваги", - пояснює Хлань.

При цьому він зазначив, що українські обстріли є не такими масованими, як російські, проте є настільки точними, що вражають техніку та боєприпаси окупанта, намагаючись не робити шкоди місцевій інфраструктурі на відміну від ворога, який продовжує хаотично обстрілювати житлові будинки українців.

Харків відсунули, зараз ленд-ліз, сили, кошти дійдуть, і ми звільнимо Херсон, - Віталій Кім (відео)

Дві успішні операції морських піхотинців біля Херсону і Миколаєва

У Херсоні прогриміло кілька потужних вибухів (відео)

Ворог розмістив Іскандери за 8 км від Херсонської області – Міноборони

ХНР: нова псевдореспубліка під дулами російських військових

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів