СБУ затримала львів'янина, який поширив відео ракетного обстрілу критичної інфраструктури у Львові

13:51 12 жовтня 2022 р.

Фото до новини

На відео затриманий чоловік розповідає про свій необачний вчинок.

Про це інформує СБУ у Львівській області, пише Dailylviv.com.

На відео затриманий чоловік розповідає про свій необачний вчинок щодо поширення моменту ураження критичної інфраструктури ворожою ракетою.

«10 жовтня, з власної ініціативи, я поширив відео - момент ракетного обстрілу критичної інфраструктури у Львові. На жаль, згодом, пропагандистські медіа використали його для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України. Я усвідомив хибність дій, адже не мав наміру нашкодити Україні. Закликаю усіх не повторювати моєї помилки – не викладати відео з наслідками ракетних атак, адже вони можуть використовуватись для коригування точності завдання ударів повторно», – повідомляє він.

СБУ нагадує, що за подібні дії передбачена кримінальна відповідальність.

"Ваш запис це «очі» для ворога, які можуть стати інструментом в інформаційно-розвідувальних операціях, а також матеріалом для проведення аналітики масштабів ураження ракетних обстрілів по нашій країні.

Також не дрімають і російські пропагандистські медіа, адже вони з нетерпінням очікують на черговий запис пересічних громадян для подальшого проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України", - йдеться в повідомленні.

Вісім заборон публікацій у соціальних мережах, за порушення яких - кримінальна відповідальність

Козицький підписав наказ про нерозголошення інформації під час воєнного стану

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів