Рятувальники виносили на руках львів’ян з автобусів та автівок

09:18 18 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

17 серпня до ліквідації наслідків негоди у Львові були залучені 72 рятувальники й 18 одиниць техніки.


17 серпня о 17:22 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що внаслідок інтенсивних опадів у Львові відбулося підтоплення вулиць Залізничної, Городоцької, Глибокої, Героїв УПА, Богуна, Сахарова, Привокзальної, Дідушка, Кульпарківської, Торф’яної та Дудаєва. Відтак, рятувальники здійснювали на місцях підтоплень відкачування води.

Поблизу ринку «Привокзальний» рятувальники на руках винесли з підтоплених транспортних засобів 77 людей, зокрема – дев’ятьох дітей. Фахівці ДСНС відбуксирували там дев’ять маршрутних таксі й 12 легкових автомобілів. Окрім цього, рятувальники відчинили каналізаційні люки для спуску води з дорожнього полотна, та здійснювали регулювання руху транспортних засобів.

Напружена ситуація склалась на вулиці Сахарова. Внаслідок різкого підйому рівня води були заблоковані пасажири маршрутних транспортних засобів та легкових автомобілів. Підрозділами ДСНС Львівщини були евакуйовані 53 людей, зокрема – шістьох дітей.

17 серпня до ліквідації наслідків негоди було залучено 72 рятувальників та 18 одиниць техніки. Про це повідомили в суботу, 18 серпня, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували  відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів