Рятувальники ретельно обстежили лікарню у Львові

18:00 12 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lviv.dsns.gov.ua

Фахівці оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Львівській області та пожежно-рятувальних підрозділів Львова провели оперативно-тактичне вивчення комунальної 8-мої міської клінічної лікарні.

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі Головного управління  ДСНС України у Львівській області, де також розповіли: «Під час оперативно-тактичного вивчення, рятувальники розглянули особливості дій пожежно-рятувальних підрозділів у випадку виникнення пожежі на об’єктах із цілодобовим перебуванням людей. Зазначимо, що у 8-й лікарні на цілодобовому догляді знаходиться більш як 350 людей. Гарантувати безпеку цих людей та персоналу – надзвичайно важливе й пріоритетне завдання для рятувальників»

«Вогнеборці вивчили місця відключення електропостачання на об’єкті, та їх особливості у лікувальному закладі. Запорукою швидкої ліквідації пожежі є оперативний приїзд пожежно-рятувальної техніки та її швидке розгортання. Саме тому, рятувальники зосередили особливу увагу на вивчені стану заїздів і під’їздів пожежної техніки до будівлі та її розстановку», – поінформували також в управлінні ДСНС.

«Під час знайомства із особливостями будівлі лікарні, фахівці ДСНС вивчили місця розміщення джерел об’єктового та вуличного протипожежного водопостачання та стан їх утримання. Окрім практичного вивчення особливостей медичного закладу, рятувальники обговорили із відповідальним за пожежну безпеку, особливості дій чергового персоналу у випадку виникнення пожежі, та їхню взаємодію з пожежно-рятувальними підрозділами», – повідомили також у прес-службі Головного управління  ДСНС України у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів