росіяни наступають на Луганщині по всіх напрямках одночасно: шалена кількість бійців і техніки, - Гайдай

23:13 24 травня 2022 р.

Фото до новини

росіяни наступають на Луганщині по всіх напрямках одночасно. рашисти стягнули в область шалену кількість бійців і техніки. На окупованих територіях орки тримають напоготові вертольоти та важку зброю.

Про це повідомив начальник ЛОВА Сергій Гайдай, пише Dailylviv.com.

"Зараз для Луганщини найважчий час за усі вісім років війни. росіяни знищують нас‼️

Стає тільки гірше. Те, що роблять рашисти - це важко описати словами. орки вбивають наші міста, трощать усе навколо. Сєвєродонецьк - ледь живий. Обласний центр закидали авіабомбами",- зазначив Гайдай.

За його словами, росіяни наступають на Луганщині по всіх напрямках одночасно. Атакують Сєвєродонецький напрямок, у Гірській громаді з боку Золотого та Катеринівки, біля Попасної з боку Комишувахи, і нашу Луганську Чорнобаївку - Білогорівку. Траса «Лисичанськ-Бахмут» повністю прострілюється. Там вже «працюють» ворожі ДРГ.

Він каже, що рашисти стягнули в область шалену кількість бійців і техніки. На окупованих територіях орки тримають напоготові вертольоти та важку зброю.

"Вільна Луганщина зараз як Маріуполь. Ми форпост, який стримує навалу і точно стримає. Не зважачи на перевагу ворожої армії, Переможемо саме МИ, бо ми воюємо за свою землю. За кожного вбивтого мирного, за кожну знищену будівлю, за кожну сльозу…до кінця…до Перемоги",- підсумував начальник ЛОВА Сергій Гайдай.

Другий Маріуполь: Рубіжне зруйноване вщент, у дворах - кладовища, - Гайдай

На школу під Лисичанськом, де ховалося 90 людей, рашисти скинули авіабомбу

Львівські артилеристи показали свою роботу на Луганщині (відео)

Росія знищує мирні міста України

Російський агресор наступає на Сході і підриває мости

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів