Росіяни у Києві вдарили ракетами по зерновозах, а не по бронетехніці

16:56 5 червня 2022 р.

Фото до новини

Дарницький завод ремонтував піввагони і зерновози, які Укрзалізниця використовує для вивезення експортної продукції.

Про це повідомив сьогодні голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін, який о 18.00 дасть пресконференцію з цього приводу на території Дарницького вагоноремонтного заводу, пише Dailylviv.com

"Сьогодні зранку російські війська вчергове обстріляли залізничну інфраструктуру. 4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що розташований на лівому березі Києва, - прокоментував російський напад Олександр Камишін. - У принципі, для нас це вже стандартний початок дня. Вони б’ють по залізниці щодня, ми оперативно ремонтуємось і їдемо далі.

Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. І оперативно приступили до ліквідації наслідків удару.

Ми не робили ніяких публічних заяв про обстріли, тому що в цьому випадку рух пасажирських поїздів не затримувався.

Та не промовчало російське міноборони. Вони вчергове збрехали, що ціль удару — «поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенные в корпусах вагоноремонтного предприятия».

Офіційно заявляю — на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони і зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції.

Я офіційно запрошую всіх журналістів — і українських і іноземних сьогодні на ДВРЗ. Ми підтвердимо, що росія вчергове збрехала. І що їх справжня ціль — економіка України та мирне населення. Вони хочуть перекрити нам можливість експортувати українську продукцію на захід.

Недільні ракетні удари: Одеська і Миколаївська області

У суботу ППО збила 9 повітряних цілей російських окупантів: 4 крилаті ракети

Агресор завдає ракетних і авіаударів по об’єктах військової і цивільної інфраструктури

Україні оголосив війну не Мордор, а Росія

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів