Російські окупанти поранили трьох українських військових, – Міноборони

13:25 30 грудня 2016 р.

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник запевнив під час брифінгу, що вчора на фронті не загинув жоден боєць не загинув.

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив також сьогодні, 30 грудня, під час брифінгу, що російські окупанти поранили вчора трьох українських військових. За його словами, на луганському напрямку вони порушили тишу зі стрілецької зброї та гранатометів вісім разів. Зокрема, обстріли там велися біля Станиці Луганської, Кримського та Попасної.

На донецькому напрямку російські окупанти відкривали вогонь по всій лінії фронту, окрім аеропорту. А на Світлодарській дузі, околицях Горлівки, в Авдіївській промзоні вели обстріли позиції сил АТО 13 разів. За словами Мотузяника, важке озброєння бойовики не застосовували, але дуже активними були снайпери в районі Авдіївки.

На маріупольському напрямку різко зменшили кількість випадків використання мінометів – всього чотири  рази. А загалом там відбулися були 24 провокації, переважно – з легкої зброї.

Про це повідомили сьогодні, 30 грудня, в інтернет-видання «Українська правда». Більше інформації з брифінгу речник міністерства оборони Олександр Мотузяник – на відео Українського кризового медіацентру:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів