Родини полеглих бійців і майданівців на Львівщині отримають по 17 тисяч гривень

18:52 26 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Сім’ям полеглих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні Львівщини виплатять з обласного бюджету одноразову грошову допомогу на встановлення надгробних пам’ятників.

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Такі зміни до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2016-2019 роки у вівторок, 26 квітня, ухвалила сесія облради. Ініціатором цих змін є департамент соціального захисту населення Львівської ОДА. Зокрема, йдеться про чотири мільйони гривень, з яких на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих виділять по 17 тисяч гривень.

Також на сесії депутати прийняли зміни і до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки. Відповідно до ухвалених змін з обласного бюджету профінансують виготовлення бланків посвідчень батьків багатодітних сімей (очікувана кількість – 8100) та дитини з багатодітної сім’ї (орієнтовно – 16700)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів