РІЕЛ Ростислава Мельника отримав дозвіл виконкому на бійцівський спортклуб

15:12 19 вересня 2021 р.

Фото до новини

17 вересня на засіданні виконавчого комітету ЛМР прийняли рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень, які дозволяють пристосувати нежитлової споруди під бійцівський спортивний клуб на вул. Б. Хмельницького, 116.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Формулювання рішення дослівно таке:

“Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Ріел-Девелоп» з пристосуванням нежитлової споруди під бійцівський спортивний клуб на вул. Б. Хмельницького, 116 у м. Львові”.

Зі сайту РІЕЛ випливає, що за цією адресою корпорація нерухомості “РІЕЛ” будує «Містечко Підзамче», концепція якого полягає в поєднанні трьох житлових комплексів.

Згідно з інформацією, тут має постати 17 дев’ятиповерхових будинків.

Станом на 2019 рік корпорація “РІЕЛ” уже реалізувала понад 40 об’єктів у Львові та Києві.

Але довкола діяльності корпорації систематично виникають скандали. Один з найрезонансніших -  руйнування у Львові вілли відомого композитора Ярослава Ярославенка заради спорудження на її місці багатоповерхівки.

Бізнесовий розмах корпорації офіційно пов’язують з іменем її генерального директора Ростислава Мельника, який, за легендою корпоративного сайту, “наприкінці 1990-х, щоб забезпечити свою родину, вирушив на заробітки до Великої Британії”.

Хоча в стрімкій будівельній історії простежуються інші впливи та зв’язки.

Батько Ростислава Мельника - Леонід Мельник у різні роки обіймав низку політичних і комерційних посад.

У 2001 році він став генеральним директором корпорації "ОКО", а ще за рік - президентом ГО "Карпати".

Був заступником з питань паливно-енергетичного комплексу та очолював управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА, коли її головою був Степан Сенчук, якого вбили у листопаді 2005 року.

У 2003 році Леоніда Мельника призначили першим заступником іншого голови ЛОДА - Олександра Сендеги.

У час Євромайдану батько Ростислава Мельника очолював “Львівтрансгаз" і був першим заступником керівника Львівського обласного виборчого штабу Партії регіонів.

Пізніше він працював радником голови “Львівобленерго”.

Сьогодні Леоніду Мельнику лише 63 роки (народився 1 серпня 1958 року в селі Хотині Березнівського району Рівненської області).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів