Ремонтні роботи в Замарстинівському парку у Львові триватимуть до кінця року

09:32 23 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

У міськраді запевнили: «У Замарстинівському парку між вулицями Гетьмана Мазепи та Пилипа Орлика проводиться реконструкція та облаштування доріжок».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Робітники уже замостили частину доріжок і деякі з них прокладають піщано-щебеневою сумішшю».

Директор комунального підприємства «Зелений Львів» Богдан Москвяк конкретизував: «У Замарстинівському парку зараз проводиться реконструкція: найбільше облаштовуємо доріжки, які мають водопроникне покриття, яке дозволяє втягувати воду під час опадів. В основному всі доріжки ми робимо із піщано-щебеневої суміші. Також реставруємо авансцену з тієї ж суміші, лише центральну алею будемо прокладати плиткою „Променада“. Щодо коштів, то на цей рік на виконання робіт передбачено один мільйон гривень».

«Ремонтні роботи у Замарстинівському парку планують закінчити наприкінці цього року. А вже наступної весни у планах висадка нових дерев та квітів», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів