Ракети росіян влучили у СТО у Дніпрі, стадіон - у Миколаєві, ринок - в Очакові

18:53 28 червня 2022 р.

Фото до новини

Російські окупанти вдарили ракетою по СТО у Дніпрі. Унаслідок ракетного удару по Миколаєву пошкоджено військовий об'єкт, центральний міський стадіон та соціальну інфраструктуру.

Про удар по Дніпру повідомив мер міста Борис Філатов, пише Dailylviv.com.

"Щойно російські виродки влупили ракетою в СТО "Автодизель". Найкраще СТО, де всі дніпряни ремонтували свої дизельні автомобілі. У тому числі і я. ... Жодних військових, жодної зброї, жодної техніки. Нічого! Звичайні прості дніпряни, слюсарі та трудяги перебувають зараз під завалами. Рятувальники гасять пожежу, - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 28 червня, Миколаїв та передмістя зазнали масованого ракетного обстрілу, з берегового ракетного комплексу «Бастіон», що рашисти розташували на окупованій Херсонщині. Унаслідок ракетного удару по Миколаєву пошкоджено військовий об'єкт, центральний міський стадіон та соціальну інфраструктуру.

"Зухвалий удар системами залпового вогню завдав ворог по Очакову. Окупанти влучили по території міського ринку, будівлі палацу культури, у приватний сектор, а також у житлові будівлі. Наразі в деяких районах міста відсутнє водо-, газо -, енергопостачання та інтернет. Троє людей загинули, з них одна дитина. Поранено семеро людей", - повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці з посиланням на військову комендатуру оборони міста Миколаєва.

Зенітні війська України збили чотири ракети Калібр, скеровані на Дніпро

Шантаж: росія опублікувала координати і фото центрів прийняття рішень, які підтримують українців. Перелік

Повітряна тривога у більшій частині України: у Дніпропетровській області - вибух

ЗСУ вдарили HIMARS по лнр: жертви і паніка в окупантів

Мер Житомира попередив містян про особливу небезпеку цих вечора та ночі (відео)

Ворог завдав ракетного удару по ТЦ в Кременчуці. Кількість жертв неможливо навіть уявити - Зеленський (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів