Ракетний обстріл Чернігова: зросла кількість постраждалих

10:21 20 серпня 2023 р.

Фото до новини

Станом на ранок 20 серпня 41 людина досі залишається в лікарні — їм надають медичну допомогу

До 148 людей збільшилася кількість постраждалих громадян унаслідок ракетного удару російсько-окупаційних військ по Чернігову, який стався 19 серпня. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, пише Dailylviv.com.

«Ворог учора забрав життя семи людей. І ще 148 людей звернулися за медичною допомогою або були доставлені з пораненнями до лікарень», — розповів він.

Станом на ранок 20 серпня 41 людина досі залишається в лікарні — їм надають медичну допомогу. Ще 15 людей медики прооперували.

Тривають роботи з розчищення центра міста, працює комунальна техніка. Фахівці обстежують житлові будинки, аби оцінити розмір збитків.

Нагадуємо, що 19 серпня приблизно об 11:30 російські війська, попередньо, ракетою типу «Іскандер» завдали удару по центру Чернігова.

Також зруйновано будівлю обласного драматичного театру, пошкоджено навколишні адміністративні будівлі, житлові будинки та транспортні засоби.

Чернігівська прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Жертви російської ракети у Чернігові: імена і фото

Більшість жертв у Чернігові перебували в автотранспорті чи повертались з церкви

Ліквідація наслідків ракетного удару в Чернігові (відео, доповнено)

Росія вдарила по центру Чернігова: є загиблі і поранені (відео, доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів