Більшість жертв у Чернігові перебували в автотранспорті чи повертались з церкви

18:42 19 серпня 2023 р.

Фото до новини

Правоохоронці документують воєнний злочин російської федерації.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів про поточну ситуацію в Чернігові, пише Dailylviv.com.

"Правоохоронці оточили подвір'я у центрі Чернігова та здійснюють поквартирний обхід будинків. У місті працюють додаткові патрулі, - повідомив Ігор Клименко. - Правоохоронці документують військовий злочин російської федерації

За словами Ігоря Клименка, основні жертви події перебували в автотранспорті чи переходили дорогу, а також повертались із церкви. Усі, хто перебував в драмтеатрі, вчасно спустилися до укриття. Працівники Національної поліції після оголошення повітряної тривоги намагалися завести всіх в укриття. 

За драмтеатром розташований також великий парк. Там зі самого ранку мами гуляли зі своїми дітьми. Центральна площа повністю була заставлена автомобільним транспортом.

Наші рятувальники вчасно прибули після прильоту ракети і загасили епіцентр вибуху. Згодом, разом з поліцейськими, почали надавати першу допомогу громадянам". 

"Пошуково-рятувальна операція завершена: 136 постраждалих внаслідок російського удару по центральній частині міста, - поінформував згодом міністр. - 7 загиблих. 129 поранених, з яких 15 дітей і 15 працівників поліції". 

Зруйновано будівлю Чернігівського обласного драматичного театру

Ліквідація наслідків ракетного удару в Чернігові (відео, доповнено)

Росія вдарила по центру Чернігова: є загиблі і поранені (відео, доповнюється)

Повітряна тривога на Спаса (доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів