Ракетна небезпека: на Львівщині оголосили повітряну тривогу (доповнюється)

10:10 20 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Сигнал про повітряну тривогу у Львівській області пролунав о 10.09.

Про це пише Dailylviv.com.

Повітряна тривога оголошена в усій Україні за винятком незаконно анексованого Криму.

Стежте за трьома оперативними картами повітряних тривог.

Про прильоти С300 у Миколаєві повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім:" Без жертв та руйнувань. Тільки газони псують". 

"5 хвилин тому, зліт МіГ-31 з аеродрому Мачулищі в Білорусі. МіГ-31К носій ракет «Кинджал». Чи є вони на підвісці літака зараз, поки що невідомо, - повідомив о 10.17 у ТК військовий журналіст Андрій Цаплієнко. Через кілька хвилин він також повідомив про ще один МіГ-31, що злетів з аеродрому в Мачулищах.

"10:05 Мачулищі. Зліт Міг-31К з військового аеродрому у Мачулищах. На даний момент винищувач помічений у напрямку на Барановичі", - повідомив о 10.22 ТК Беларускі Гаюн.

"Частина винищувачів, які піднято в Білорусі, летить на південний схід (у бік Гомеля). Це близько до Києва та Чернігова. Пусків не було, можливо це психологічний тиск ворога, але все одно не нехтуйте безпекою, залишайтесь в укритті", - написав о 10.50 Андрій Цаплієнко.

У Міноборони РБ заявили, що поточний політ Міг-31К - це "планове патрулювання повітряних кордонів союзної держави", - повідомив Беларускі Гаюн об 11.03.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів