Районні адміністрації Львова запланували відремонтувати балкони у 98 будинках

09:30 30 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Цього року районні адміністрації Львова планують виконати ремонт балконів у 98 будинках на суму понад вісім мільйонів гривень».

Про це повідомили сьогодні, 30 серпня, у Львівській міськраді, де також конкретизували: «У Галицькому районі укладено угоди на ремонт 17 балконів на загальну суму 2,5 млн. гривень. Вже виконано ремонт 9 балконів на суму 680 тисяч гривень. Зокрема, відремонтовано дворові балкони в будинках №3 на вулиці Сєченова й №8 на проспекті Шевченка».

«У Личаківському районі капітально відремонтували два балкони – в будинках №11 на вулиці Генерала Тарнавського та №55 на вулиці Личаківська. Вартість цих робіт – 213, 8 тисяч гривень. Ще на 13 балконах проведуть поточний ремонт за 738,6 тисяч гривень. Вже виконано ремонт на 10 об’єктах – в будинках №9 на вулиці Генерала Тарнавського, №2 на вулиці Садовського, №4, №7 та №24 на вулиці Чехова, №24 та №63 на вулиці Личаківська, №4 та №6 на вулиці Малій і №1 на вулиці Заньковецької», – поінформували також у міськраді.

«У Франківському районі запланували відремонтувати цього року дев’ять балконів на суму 652,7 тисяч гривень. Вже відремонтовано шість балконів на суму 527 тисяч гривень. Це дворові балкони в будинках №151 та №175 на вулиці Городоцькій і №12 на Кропивницького, а також індивідуальні балкони в будинку №6 на вулиці Метрологічній, два балкони в будинках №4 на вулиці Гіпсовій і балкони в будинку №16 на вулиці Кастелівка. В роботі – вуличний балкон в будинку №163 вулиці Городоцькій та дворовий балкон в будинку №135 на вулиці Городоцькій. На на вулиці Кастелівка, 16 провели ремонт вуличного балкону й фасаду будинку. До ремонту фасаду долучилися мешканці», – розповіли також у міськраді.

«У Шевченківському районі цього року запланували відремонтувати найбільше балконів – 45. Це, в основному, балкони загального користування. Вартість робіт становить три мільйони 200 тисяч гривень. Вже виконано ремонт на 24 балконах на суму один мільйон 250 тисяч гривень. Зокрема, вже відремонтовано балкони в будинках №6 на вулиці Леонтовича, №4 на вулиці Огірковій, №13 на вулиці Підзамче, №74 на вулиці Богдана Хмельницького й №4 на вулиці Донецькій», – поінформували також у міськраді.

«У Залізничному районі на цей рік заплановано відремонтувати 12 балконів. Вартість робіт становитиме один мільйон 119 тисяч гривень. Станом на сьогодні повністю завершено ремонт балкону загального користування в будинку №7 на вулиці Шараневича», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів