П'яний водій фури їхав за кордон через Краківець

12:43 5 серпня 2022 р.

Фото до новини

Нетверезий водій фури, аби уникнути відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 12 000 гривень

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють, учора, близько 18-ї години, патрулюючи на автодорозі Львів - Краківець, до поліцейських звернувся працівник пункту пропуску та повідомив, що вони зупинили транспортний засіб Scania з причіпом Schmitz, водій якого в стані алкогольного сп‘яніння.

Охоронці порядку прибули оперативно на місце події. Під час спілкування із 50-річним водієм у нього виявили очевидні ознаки алкосп‘яніння. Пройти перевірку у встановленому законом порядку мешканець Тернопільщини відмовився.

Під час складання необхідних адмінматеріалів на керманича, він спробував уникнути відповідальності та запропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 10 000 гривень. 

Після неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, громадянин продовжував наполягати та запропонував вже 12 000 гривень. Інспектори зафіксували пропозицію неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 

Окрім протоколу за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) та постанови за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП, водієві загрожує і кримінальна відповідальність за ст. 369 (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Легковик на городі: ДТП, яку вчинив сп’янілий водій

У Червоноградському районі легковик з'їхав у кювет: двоє травмованих

На Львівщині з’їхав у кювет і перекинувся на бік автобус із 15-ма пасажирами (відео)

На Львівщині з’їхав у кювет маршрутний автобус

На автодорозі Київ-Чоп водій загинув у кюветі

На дорозі «Бібрка-Львів» з’їхав у кювет автобус

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів