На Львівщині з’їхав у кювет і перекинувся на бік автобус із 15-ма пасажирами (відео)

12:28 7 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пожежники запобігли займанню автобуса.


Відео: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 7 грудня, що на Львівщині з’їхав в кювет і перекинувся автобус із 15-ма пасажирами. У повідомленні також конкретизують:

«7 грудня о 07:35 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів – Самбір біля села Калинка Городоцького району виникла ДТП. Рейсовий автобус «Еталон» сполученням «Львів – Старий Самбір» з’їхав в кювет та перекинувся на бік. На момент події у автобусі перебувало 15 людей.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка 1983 року народження, попередньо, отримала травма хребта. Потерпілу госпіталізовано у Городоцьку центральну району лікарню.

Рятувальники відімкнули електромережу транспортного засобу аби запобігти виникненню пожежі. На місці події працювали фахівці ДПРП-45 селища Великий Любінь та ДПРЧ-2 м. Львова. Обставини події з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів