Псевдосоціальна працівниця скалічила пенсіонера і забрала 80 тис грн (відео)

11:49 13 грудня 2021 р.

Фото до новини

У Дрогобицькому районі поліцейські викрили зловмисницю, яка вчинила розбійний напад на пенсіонера. Як встановили правоохоронці, нападниця зайшла у будинок потерпілого, представившись працівницею однієї з комунальних служб, а коли чоловік повернувся до неї спиною, кілька разів вдарила його поліном по голові, забрала гроші та втекла.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

11 грудня близько 20.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Дрогобицького району внаслідок нападу був травмований 79-річний місцевий мешканець.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпажі груп реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, близько 18.00 у будинок до потерпілого, представившись працівницею однієї з комунальних служб, зайшла невідома жінка. Під час спілкування з господарем, вона попросила зробити їй чаю, а коли чоловік повернувся до неї спиною, кілька разів вдарила його дерев’яним поліном по голові, від чого він втратив свідомість, забрала гроші у сумі 80 тисяч гривень та втекла. Прийшовши до тями, пенсіонер зумів дістатись до будинку сусідки, яка й повідомила про подію у поліцію.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетна 35-річна мешканка району. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

80-річна мати у Городку дала 43 тис грн на операцію доньки, яку вигадав шахрай

Шахрай видурив у пенсіонерки на Львівщині 900 євро й 2000 гривень

Правоохоронці застерігають: «На Львівщині активізувалися шахраї»

На Львівщині зареєстрували цього року понад 160 інтернет-шахрайств

Безробітній львів’янці «зняли порчу» на 60 тисяч

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів