Правоохоронці застерігають: «На Львівщині активізувалися шахраї»

11:12 28 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Співробітники міліції закликають громадян бути пильними й керуватися при спілкуванні з незнайомцями керуватись здоровим глуздом.

Співробітники Самбірського міськвідділу міліції розшукують шахраїв,котрі заволоділи грошима та ювелірними виробами громадян. Перший випадок стався 22 серпня в одному зі сіл Самбірського району.

Жінка віком 30-35 років зайшла на подвір’я одного з будинків і повідомила господині, що на її чоловіка наведено порчу й найближчим часом треба чекати біди. Проте, за словами шахрайки, вона може запобігти нещастю. Для цього господиня повинна віддати їй усі гроші, а також золоті вироби, що є в будинку. Тоді вона прочитає у церкві над цінностями відповідні молитви ібіда омине хату господині, а цінності шахрайка зобов’язалась повернутивласниці.

Господиня передала незнайомці золоті прикраси, а також гроші усумі дві тисячі доларів США. Зрозуміло, що ні грошей, ні коштовностей шахрайка господині не повернула.

Інший випадок стався 25 серпня. До 58-річної мешканки одного з сіл зателефонував невідомий чоловік, голос якого вона сплутала з голосом свого сина і повідомив, що у нього неприємності з міліцією. Щоб вирішити проблему, вона повинна переказати одинадцять тисяч гривень набанківський рахунок. Переказавши гроші, жінка невдовзі з’ясувала, що з її сином все гаразд і вона стала жертвою шахраїв, після чого звернулася зі заявою у Самбірський міськвідділ міліції.

Співробітники міліції закликають громадян бути пильними, при спілкуванні з незнайомцями керуватись здоровим глуздом, а при виникненні підозри звертатись по допомогу до правоохоронців. Про це повідомили сьогодні, 28 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів