Припарковане авто забетонували посеред дороги (відео)

16:29 4 листопада 2023 р.

Фото до новини

Ситуація викликала широкий резонанс у соцмережі.


Про це інформує Radio Łódź, пише DailyLviv.com.

Нестандартна ситуація сталася на вул. Легіонів у Лодзі. Робітникам, які там заливали бетон, довелося з'ясовувати ситуацію з припаркованим на будівельному майданчику автомобілем, огородивши його опалубкою.

Читачі вважають ситуацію безглуздою і марнотратною. Дорожникам довелося використати додаткові будматеріали і свій робочий час, аби залишити автомобіль на місці й продовжувати заплановані роботи.

"Польське законодавство - це посміховисько в усьому світі, як і вся країна та її політика... В США давно б викинули на смітник і власнику дали б такий штраф, щоб він пам'ятав, де залишив машину на все життя. А в Польщі що? Чиновники п'ють каву і кепкують з польського закону", -  обурюється один з читачів.

Читайте також: Продавати покинуті автівки: досвід Варшави для Львова

"Замість того, щоб буксирувати його (ред. - автомобіль) кілька десятків метрів, його довелося закріпити, зробити додаткову опалубку, а тепер хлопцю, мабуть, доведеться замовляти кран, бо мені здається, що він не поїде. У Польщі є стара приказка, що краще комусь гірше, аніж мені краще", - зазначає інший читач.

"Дурість дорожників. Повідомили власника? За реєстрацією легко визначити в чому справа. Чи не краще було б викликати поліцію, відбуксирувати, а потім стягувати кошти? Що тепер? Доведеться потім окремо навозити бетон",- вважає ще один громадянин.

Хтось кепкує і бачить в автомобілі новий модерністський пам'ятник. Є також іронічна версія, що авто зумисно припаркував мер іншого міста - Познані, щоб відвернути увагу ЗМІ від трирічного ремонту центру Познані.

Як пояснили дорожники, бетон уже був замовлений і доставлений на місце, тож вони не могли зупинити технологічний процес, аби забрати припарковане авто.

Нагадаємо, у жовтні у Львові водій автобуса пошкодив дві припарковані автівки та втік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів