Прикордонники навчалися на Львівщині ліквідовувати пожежу

16:15 25 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Кінологічного навчального центру ліквідували пожежу спільно з рятувальниками 52-го Державного пожежно-рятувального поста 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини у Великих Мостах.

Про це повідомили в четвер, 25 квітня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Сьогодні на польовій навчальній базі центру пройшли спільні тренування з гасіння умовної пожежі та надання невідкладної допомоги постраждалому, участь у яких прийняли військовослужбовці центру, медики та рятувальники. В ході тренування було відпрацьовано алгоритм дій пожежної команди центру, рятувальників та медичних працівників під час ліквідації пожежі на одному з військових об’єктів навчального центру».

«Вогнеборці розповіли прикордонникам про способи ліквідації різного роду пожеж та надання допомоги постраждалим. У результаті спільних тренувань правоохоронці та рятувальники показали високий професіоналізм та умілі дії а умовну пожежу було успішно ліквідовано», – поінформували також у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів