Придбано в час війни: нардеп Андрій Кіт зі Львівщини приїхав під ВР на Mercedes-Benz GLE 400d 2022-го року

12:26 13 вересня 2023 р.

Фото до новини

У час війни, після 24-го лютого, низка нардепів пересіла на нові коштовні автомобілі.

Про це йдеться у сюжеті Вадима Коршенка на Bihus.Info, пише Dailylviv.com.

Як ідеться в сюжеті, нардеп зі Львівщини з групи “Довіра” Андрій Кіт приїхав під Верховну Раду на Mercedes-Benz GLE 400d 2022-го р.в (від $84 тис.).

Кросовер оформлено на фірму батька нардепа ПП “Агрофірма “Лугове” у лютому 2023-го.

Крім нього, у грудні 2022-го компанія придбала нову Toyota Corolla (від $20 тис.). 

За інформацією Чесно:

У 2022 році Андрій Кіт підписав звернення до Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука із вимогою внести у порядок денний найближчої сесії законодавчі ініціативи, які стосуються позбавлення повноважень народних депутатів та депутатів місцевих рад, які були обрані від заборонених проросійських партій. 

У 2019 році був обраний до Верховної Ради 9 скликання як безпартійний самовисуванець за 126 округом (Львівська область). З 6 грудня 2019 року - член депутатської групи "Довіра", до того - позафракційний. Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Народний депутат 8 скликання. Обраний у 2014 році від партії “Блок Петра Порошенка” за округом №126 (Львівська область) як безпартійний. Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

На виборах 2012 року балотувався до Верховної Ради 7 скликання за округом №126 (Львівська область) від партії “УДАР”, був членом партії. У 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради від партії “Сильна Україна” за 28 округом (Ходорівський район), був членом партії.

З 2003 до 2014 року обіймав керівні посади у приватних та державних аграрних підприємствах. До того обіймав керівні посади у комерційних підприємствах, у 1995-2001 роках був консультантом Міжнародної фінансової корпорації (відділення Світового банку) з питань реструктуризації підприємств.

Закінчив Національний університет “Львівська Політехніка” за спеціальністю “інженер з автоматизації виробничих процесів” та Нітрянський сільськогосподарський інститут (м.Нітра, Словаччина) за фахом “прикладна економіка та управління персоналом”.

Кнопкодав. Перебуваючи в “аграрному” комітеті Верховної Ради, ймовірно має конфлікт інтересів.

Тарас Козак, Андрій Кіт, Ярослав Дубневич і ще 76 нардепів не отримають 3,3 млн грн. Список

Помічником нардепа Кота став зять Дубневича – фігурант антикорупційних розслідувань

80% українців вважають Зеленського відповідальним за корупцію: Стефанчук, Арахамія, Федоров, Верещук обурені

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів