«Блок Порошенка» запросив до коаліції «Народний фронт», «Самопоміч», «Батьківщину» й «Свободу»

13:05 27 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Лідер «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко повідомив у понеділок: «Розпочалися переговори з «Народним фронтом», принаймні, розпочалися консультації між президентом і прем'єр-міністром України. І на сьогодні запланована зустріч у розширеному форматі представників цих двох політичних сил».

«На сьогоднішні переговори щодо коаліції запрошено, крім «Блоку Петра Порошенка»  і «Народного фронту», також «Свободу», «Самопоміч» та «Батьківщину», – повідомив сьогодні, 27 жовтня, на брифінгу лідер партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко.

Він також зазначив: «Буквально недавно розпочалися переговори з «Народним фронтом», принаймні, розпочалися консультації між президентом і прем'єр-міністром України. І на сьогодні запланована зустріч у розширеному форматі представників цих двох політичних сил».

«Також зараз ми пропонуємо долучитися до цих переговорів і згаданих мною керівників «партій Майдану» – «Самопомочі», «Свободи» і «Батьківщини», – додав Луценко, повідомлення якого передає в понеділок кореспондент інформаційної агенції УНІАН.

Як інформував «Щоденний Львів», за результатами обробки в Центральній виборчій комісії 45,33% бюлетенів, до парламенту потрапляють п'ять політсил: «Народний фронт» – 2,62%. 2. «Блок Петра Порошенка» – 21,47%, Об'єднання «Самопоміч» – 11,14%, «Опозиційний блок» – 9,76%, «Радикальна партія Олега Ляшка» – 5.71%.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів