Проїзд на дорогах і перевалах Львівщини забезпечено, – ЛОДА

16:42 18 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили, що державні й місцеві траси дороги з найбільшою інтенсивністю руху повністю очищені від снігу.

«На Львівщині забезпечено проїзд на дорогах державного, місцевого значення та перевалах», – повідомили сьогодні, 18 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Державні траси, а також місцеві дороги з найбільшою інтенсивністю руху повністю очищені від снігу, задіяно понад 100 одиниць техніки. Начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Руслан Кандибор розповів:

«Ми продовжуємо очистку автодоріг, а також здійснюємо посипку асфальтного покриття піщано-сольовою сумішшю – найбільше на підйомах та спусках». В наявності є достатня кількість протиожеледних матеріалів, аби забезпечити безпечне пересування автомобільного транспорту».

За словами Руслана Кандибора, у суботу та неділю, 16 та 17 січня, на автомобільних дорогах області працювало близько 150-ти одиниць техніки та 260 осіб. Роботу усієї техніки постійно відстежують у реальному часі завдяки системі GPS-навігації, яку впровадили на обслуговуючих підприємствах. Начальник Служби автомобільних доріг Львівської області також додав, що сьогодні, 18 січня, за прогнозами метеорологів на дорогах спостерігатиметься ожеледиця та за закликав водіїв бути уважними та дотримуватись правили безпеки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів