Представники ОБСЄ ознайомилися з підготовкою кінологів на Львівщині

12:15 19 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У пункті пропуску «Краківець» продемонстрували представникам ОБСЄ, як на практиці чотирилапі прикордонники шукають заборонені до перевезення зброю та вибухівку, ознайомили з роботою кінолога і службової собаки та порядком організації служби на «зеленій» ділянці кордону.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили в середу, 19 червня: «Представники ОБСЄ вже понад 20 років працюють на території України. За цей час вони виступали не лише незалежними експертами, а реалізовували ряд інших проектів.

«У рамках проекту «Поглиблений аналіз потреб та розробки плану розвитку спроможностей Держприкордонслужби України у сфері боротьби з незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухових речовин на кордоні» представники місії ОБСЄ з робочим візитом відвідали Кінологічний навчальний центр та ознайомилися з роботою відділу прикордонної служби «Краківець» Мостиського прикордонного загону. Перебуваючи у Кінологічному навчальному центрі, обговорили питання підготовки інструкторів – кінологів та службових собак за напрямком пошуку зброї, вибухових речовин та боєприпасів, а також потреби для забезпечення підготовки спеціальних службових собак у навчальному центрі», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Далі представники ОБСЄ ознайомилися з роботою службових собак безпосередньо на кордоні. У пункті пропуску «Краківець» їм продемонстрували, як на практиці чотирилапі прикордонники шукають заборонені до перевезення зброю та вибухівку, ознайомили з роботою кінолога і службової собаки та порядком організації служби на «зеленій» ділянці кордону. За результатами заходу представники ОБСЄ висловили зацікавленість на подальшій співпраці з прикордонниками», – повідомили також у регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів