Правоохоронці встановлюють у Львові обставини загибелі будівельника (оновлено)

15:00 13 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/PressLviv

29-річний львів’янин впав з недобудованого будинку на вулиці Липинського.

«У Львові встановлюють обставини загибелі будівельника. Чоловік впав з висоти десятого поверху та отримав травми несумісні з життям», – повідомили сьогодні, 13 січня, в прес-службі (відділі комунікації) Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Сьогодні, 13 січня, близько 12.30 на оперативну лінію 102 надійшла інформація про те, що на вулиці Липинського у Львові з недобудованого будинку впав чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Встановлено, що з висоти десятого поверху будівлі випав 29-річний львів’янин. Унаслідок падіння чоловік отримав травми несумісні з життям. Загиблий працював на будівництві різноробочим.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування».

Натомість на акаунті Патрульної поліції Львова в «Тwitter» опублікували фото з місця події й уточнили, що трагедія сталася на вулиці Липинського, 26. Своєю чергою, в прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 13 січня, о 12:10 на телефон 103 надійшлаінформація про те, що на вулиці Липинського в Шевченківському районі Львова випав з висоти десятого поверху муляр 1986 року народження, житель села Рудники Миколаївського району. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть до приїзду. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів