Правоохоронці просять відгукнутися пасажирів авіарейсу Львів-Бориспіль

09:18 21 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Працівники слідчого відділу Залізничного відділу поліції повинні опитати пасажирів у якості свідків у рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні.

«У провадженні слідчого відділу Залізничного відділу Львівського обласного управління Національної поліції перебувають матеріали кримінального провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту)», – повідомили сьогодні, 21 січня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також нагадали:

15 січня 2016 року о 07.20 літак авіакомпанії МАУ сполученнямЛьвів –Бориспіль здійснив аварійну посадку у Львівському міжнародному аеропорту імені Данила Галицького. З літака були евакуйовані 156 пасажирів та шестеро членів екіпажу.

З метою встановлення причин, внаслідок яких відбулась аварійна посадка літака, правоохоронці звертаються з проханням до пасажирів вказаного рейсу я’явитись у слідчий відділ Залізничного відділу поліції за адресою: Львів, вулиця Городоцька, 126, кабінет №322, для надання додаткової інформації у якості свідків. Контактні телефони: 097-018-10-90, 067-673-76-03».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів