Працівники «Львівської залізниці» завершують підготовку до роботи взимку

16:30 7 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

На Львівській магістралі завершується комплексна підготовка господарства до роботи в зимовий період.

Про це повідомили на «Львівській залізниці», де також розповіли: «Готуючись до суворих умов холодної пори, залізничники виконали ремонт та перевірили роботу 47 котелень у підрозділах магістралі, а також відновили та налагодили 136 систем опалення приміщень та понад 60 систем вентиляції. У ході підготовки полагодили та утеплили майже 1400 дверей і вікон, відремонтували понад 11 тисяч квадратних метрів покрівель. До зими зремонтували та налагодили роботу понад шість тисяч теплових мереж та паропроводів, 55 кілометрів електромереж».

«До боротьби з опадами снігу та заметами готові стати 23 снігоочищувачі та 11 спеціалізованих машин СМ-2. На коліях Львівської магістралі підготували до зими понад 550 стрілочних переводів, обладнаних пневмообдувкою та 1002 переводи – системою електрообігріву. Крім того, випробувано 40 схем плавлення ожеледі на контактній мережі», – поінформували також на «Львівській залізниці».

«Завершується підготовка до роботи в суворих зимових умовах тягового та моторвагонного рухомого складу. Загалом для забезпечення стабільного процесу перевезень вантажів та пасажирів різні види ремонту пройшли 91 електровоз, 155 тепловозів, 103 секції електропоїздів та 28 дизель-поїздів», – розповіли також на «Львівській залізниці».

«Роботу взимку на магістралі вперше розпочнуть 1400 залізничників. Вони пройшли відповідну підготовку та навчання. Поряд із тим, увесь сезон «першозимникам» у роботі допомагатимуть досвідчені колеги», – повідомили також на «Львівській залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів