Працівники Львівського ТЦК упіймали чоловіка, який обрізав дерева (відео)

12:50 19 березня 2024 р.

Фото до новини

Чоловіка затримали у Львові на вулиці Хімічній.


Про це повідомили місцеві телеграмканали, пише DailyLviv.com.

Як розповідають очевидці, чоловік обрізав дерева, Коли до нього наблизилися працівники ТЦК, він кинувся навтьоки. 

Працівники військового відомства наздогнали втікача і силоміць запакували в бус.

Читайте також: Черги під ТЦК. Козицький показав фото

Жіночі голоси за кадром відео коментують цю ситуацію і риторично запитують, чому військові зупинили свій вибір саме на цьому чоловікові, оскільки поруч з ним працювали ще кілька осіб призовного віку. 

Згодом з'явився коментар з цього приводу від Львівського обласного ТЦК та СП.

"Дякуємо небайдужим громадянам за повідомлення щодо сьогоднішнього інциденту. Ми фіксуємо усі повідомлення. Всю наявну інформацію, при доведенні фактів, долучатимемо до розслідування, яке вже проводиться.

Водночас наполегливо рекомендуємо не ігнорувати прохання військовослужбовців пред’явити військово-облікові документи. Не ображати військовослужбовців і не втікати від них. Просимо також уникати спекуляцій на дану тему.

Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі представників РТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років",- йдеться в коментарі.

Нагадаємо, кілька днів тому у Львові працівники ТЦК силоміць затримали місцевого волонтера Кирила Тарана. Згодом у Львівському ТЦК пояснили, чому затримали львів'янина і що передувало гучному інциденту (відео)

Читайте також: Львівський обласний ТЦК і СП розказав про 5 способів повідомити про корупцію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів