Львівський обласний ТЦК і СП розказав про 5 способів повідомити про корупцію

16:14 15 березня 2024 р.

Фото до новини

При цьому нагадав, що за провокування військовослужбовців до отримання хабара передбачена кримінальна відповідальність.

Повідомити про факти корупційних або пов’язаних з корупцією порушень у ТЦК та СП чи інших органах Міністерства оборони України можна кількома способами. Про це інформує Служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com

Читайте такожЧерги під ТЦК. Козицький показав фото

- Зателефонувати на спеціальну телефонну лінію Міністерства оборони (+38 044 271 39 86).

- Написавши на електронну пошту Управління з питань запобігання та виявлення корупції Міноборони (dzvk_mou@post.mil.gov.ua).

- Зайти на офіційний веб-сайт відомства https://www.mil.gov.ua, і знайти рубрику «Не будь байдужим – повідом про корупцію».

- Надіславши листа поштою з поміткою «Про корупцію». Адреса: проспект Повітряних сил, 6, Київ-168, 03168 або скринька «Для кореспонденції» на бюро перепусток Міністерства оборони України.

- На особистому прийомі громадян начальником Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції МОУ й керівним складом оборонного відомства, інформацію про який розміщено на офіційному веб-сайті міністерства в розділі «Прийом громадян керівним складом Збройних Сил України», у рубриці «Контакти». Такий прийом проводиться щосереди з 10 до 13 години. Запис за телефоном (044) 454-44-21. 

Читайте такожПрацівники Львівського ТЦК ходитимуть з відеокамерами у рейдах з мобілізації

Однак необхідно пам’ятати, що не варто самому провокувати військовослужбовців чи державних службовців до отримання хабара. За такі дії в Україні передбачена кримінальна відповідальність.

Читайте такожТЦК переходять на цілодобовий режим роботи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів