Пожежники врятували у Львові три будівлі

17:30 17 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот із відео

У вівторок, 17 грудня, вранці до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному двоповерховому житловому будинку №6 на вулиці Земельній.

За лічені хвилини на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи Львова та оперативно координаційний центр Головного управління ДСНС України у Львівській області. Рятувальники через сильне задимлення працювали в апаратах захисту дихання.

Складність гасіння пожежі полягала в загрозі перекидання вогню на поруч розташовані дві будівлі. Пожежу вдалось локалізувати о 7:20, а ліквідувати о 08:07.

Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців, вдалось оперативно локалізувати пожежу, запобігши розповсюдженню вогню, та врятувати житловий будинок та дві сусідні будівлі від знищення.

Унаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 100 квадраних метрів і дерев'яне перекриття на площі 50 квадраних метрів. До ліквідації пожежі залучили 17 рятувальників особового складу та п’ять одиниць спецтехніки.

Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС. Як інформував «Щоденний Львів», 15 грудня у Львові погасили пожежу в трьох металевих гаражах на вулиці Трускавецькій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів